Kotiruoka­lounas Syömään! Ma–pe klo 10–15

Kunnon kotiruokaa omasta keittiöstä

Arkipäivisin meillä tuoksuu kunnon kotiruoka. Kokkimme Laura valmistaa buffet-pöytään ruuat käsityönä perinteisillä resepteillä. Perunamuusi tehdään oikeista perunoista ja kasviksissa suositaan kotimaisuutta. Valmistamme myös perinteikkäät keitot itse.

Lounashinnasto

Lounas • Starrent – Teboil Paimio

Buffet-lounas 11,50 €

Kotiruokalounaan saa ottaa itse buffet-pöydästä, joten nälkä talttuu ihan varmasti. Salaattibuffa, tuore leipä, ruokajuoma ja kahvi tai tee kuuluvat hintaan.

Keittolounas 8,90 €

Kevyempi keittolounas on maistuva vaihtoehto. Höyryävän kuuman keiton lisäksi lounaaseen sisältyy salaattibuffan antimet, tuore leipä, ruokajuoma ja kahvi/tee.

Huoltamopalvelut • Starrent – Teboil Paimio

Keitto ja buffet 14,00 €

Isoon nälkää suosittelemme alkuruuaksi päivän keiton ja kotiruokabuffetin yhdistelmää. Miksi valita, kun muutaman euron panostuksella saat molemmat! Lämpimän ruuan lisäksi hintaan sisältyy salaattibuffan antimet, tuore leipä, ruokajuoma ja kahvi/tee.

Päivän leike 14,90 €

Päivän leike on pihvin ystävän suosikki. Kotimaisen leikkeen kanssa on aina tarjolla herkullinen bearnaisekastike, pippurikastike tai maustevoi. Päivän leikkeen hintaan sisältyy salaattibuffan antimet, tuore leipä, ruokajuoma ja kahvi/tee.

Lounaslistan näet Facebookista

Saat meiltä myös kanansiivet Siipiweikkojen kastikkeella.